Menu

Uw huidverzorging met Environ

U bent hier: Home » Behandelingen » Gelaatsbehandelingen » Environ

 
Environ 

Environ was de eerste ter wereld om crèmes te ontwikkelen met vitamine A en anti-oxidanten in een hoge, effectieve dosis. Ze zijn bestemd voor alle leeftijden, zowel voor kinderen, vrouwen als mannen. Ze zijn vrij van bewaarmiddelen, en zijn niet-commedogeen, wat de kans op allergieën en gevoeligheden beperkt. Door het plaatselijk aanbrengen van de huidverzorgingsproducten van Environ, wordt de hoeveelheid verloren vitamine A in de huid hersteld binnen de 3 uur.

Hoe gebeuren de behandelingen?

De Environ-behandelingen worden persoonlijk opgesteld en dit volgens uw huidtype. Elke huid is verschillend! Dit hangt af van veel factoren, zoals uw leefgewoonten, uw dagelijkse verzorging, roken, leeftijd, erfelijke factoren, ziekte, hormonale problemen, …

De behandelingen gebeuren manueel of met het DF Ionzyme-apparaat. Dit apparaat werd speciaal door Dr. Fernandez ontwikkeld. Dit apparaat met patent, werkt in combinatie met twee wetenschappelijk bewezen methodes, namelijk gepulseerde iontoforese en sonoforese op lage frequentie, die de opnamen van de vitamines aanzienlijk verhogen.

Hoe starten we?

Met een ‘discovery’-behandeling, gecombineerd met een 3D-huidanalyse ‘Reveal’. De conditie van uw huid wordt volledig besproken en we stellen een huidverzorgingsplan op.

Prijs voor een ‘discovery’-behandeling + 3D-huidanalyse:  €115,00-  (90 minuten).

De prijzen van de gelaatsbehandelingen starten vanaf €120,00- voor een huidbehandeling met het DF Ionzyme-apparaat.