Menu

Règlement

Vous êtes ici: Accueil » Règlement

Annulaties

Wij vragen u beleefd om ons 48 uur op voorhand te verwittigen indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen. Indien u later annuleert, wordt in principe uw afspraak aangerekend en dit voor de volledige som. Een nieuwe afspraak kan pas worden vastgelegd als u uw annulatiekost heeft betaald. Bij een abonnement zal dit worden afgestempeld. Wij kunnen dan tijdig uw afspraak geven aan mensen die graag waren gekomen. Om tijdig te verwittigen is 48 uur noodzakelijk. Wij stellen het wel erg op prijs om onze dagplanning zo optimaal mogelijk in te vullen.

Afspraken

Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Graag minimum 5 minuten vooraf. Indien u later bent zullen wij uw behandeling inkorten, dit uit respect voor de volgende klant en voor het uurrooster van onze medewerkers.

Abonnementen

Bij het nemen van een abonnement Power-Plate, endermologie of lipomassage worden geen beurten terugbetaald of geruild met andere verzorgingen. Producten worden niet geruild. Geldigheidsdatum is een jaar, nadien vervalt het abonnement. Bij het nemen van een abonnement zal eerst een voorschot van 40% worden gevraagd, alvorens het plannen in onze agenda.

Doeltreffendheid

Ons instituut heeft alle behandelingen getest. Uiteraard bestaan er geen wonderen en kunnen behandelingen bij persoon A meer resultaat geven dan bij persoon B. Dit naar persoonlijke conditie, gezondheid, erfelijkheid, ...

Productenaanbod

De doeltreffendheid van onze producten en behandelingen is wetenschappelijk bewezen en ze zijn niet getest op dieren. Het is onze taak om u te informeren en het juiste advies te geven. Zeker niet om u op te zadelen met flesjes en doosjes die u niet wenst!

Vorming

Regelmatig doen wij aan permanente vorming waardoor ons instituut gesloten zal zijn.

Tevredenheid

Indien u een opmerking heeft over een behandeling of een andere vraag, gelieve dit te melden via ons contactformulier of via Info@Cibelle.be. Opmerkingen worden nauwkeurig geëvalueerd. Deze worden op een discrete manier behandeld. Gelieve uw naam te vermelden; anonieme opmerkingen worden niet beantwoord. Wanneer u tevreden bent, horen wij dat ook graag. Dit is een extra motivatie voor onze medewerkers.