Menu

Crystal Clear voor een stralende huid

U bent hier: Home » Behandelingen » Gelaatsbehandelingen » Crystal clear

 Crystal Clear

Hoe werkt microdermabrasie


Een straal van kristallen wordt rechtstreeks op de huid geprojecteerd. Door de snelheid van deze kristallen en hun reinigende eigenschappen worden de epidermale cellen (cellen van de opperhuid) laagje per laagje verwijderd.

Gebruikte kristallen en dode huidcellen worden door de vacuümfunctie verwijderd, zodat de peeling van de opperhuid op een veilige en een gecontroleerde manier verloopt. Het zachte vacuümeffect zorgt ook voor een directe lifting van vermoeide spieren en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak. Hierdoor worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren en kan worden gebruikt voor uiteenlopende huidproblemen in het gelaat (pigmentatieproblemen, acnélittekens, zonbeschadigde huid en huidverslapping) en op het lichaam. De toepassingen in het instituut omvatten het volgende:

Een complete “facial” (gelaatsbehandeling) in 45 minuten, met nadruk op bovenliplijnen, oogcontouren, …

Prijs: €90,00-


Bij toepassing op het lichaam:

 • Littekens ouder dan 2 jaar
 • Een totale peeling voor een zijdezachte huid, of een flashpeeling vóór het aanbrengen van een zelfbruiner
 • Werkt zéér effectief bij het verminderen van striemen, het minimaliseert sinaasappelhuid veroorzaakt door cellulitis


Gelieve ons te contacteren voor prijzen  
Hoe werkt de zuurstofbehandeling

De Crystal Clear Oxygen-behandeling is een gesofisticeerde behandeling die zuurstof en actieve huidverjongende bestanddelen tot diep in de lederhuid brengt. Hier wordt de basis gelegd voor de gezondheid, elasticiteit en stevigheid van de huid.

De behandeling:

 • Vlakt fijne lijntjes en rimpels van binnenuit
 • Is zacht genoeg om de delicate huid onder de ogen te behandelen
 • Is ideaal om rimpels in de hals te behandelen
 • Werkt efficiënt in op de huid die beschadigd werd door de zon
 • Bevat antibacteriële eigenschappen die gunstig zijn om acnégevoelige huid te behandelen


Waarom zuurstof?

Zuurstof is één van de vijf elementen die leven mogelijk maken. Zuurstof geeft elke levende cel leven en energie. Als het zuurstofniveau daalt, verzwakt het immuunsysteem. Het verouderingsproces wordt veroorzaakt door een daling van de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de cellen. Het Crystal Clear Oxygen System gebruikt “puncture jet”-technologie die zuurstof en speciaal geselecteerde actieve bestanddelen tegen het verouderen van de huid toevoert. De noodzakelijke voedingsstoffen om de huid van binnenuit te herstructureren en te herstellen worden tot in de diepste lagen van de lederhuid gebracht.

De voordelen van een Crystal Clear Oxygen-behandeling:

 • Vernieuwt de huid; ze verzacht lijnen en rimpels, en verstevigt
 • Is perfect voor beschadigde huid: het gebruik van zuurstof heeft een activerend en helend effect op de huidcellen
 • Is perfect voor acnégevoeligehuid, dankzij de antibacteriële effecten van zuurstof, perfluodecalline en appelextracten die toxines verwijderen
 • De actieve Skin Care-producten dringen diep door in de huidlagen om het volume van de biomatrix te verhogen, zodat lijnen en rimpels verdwijnen
 • De meest gevorderde methode om deshydratatie te bestrijden
 • Brengt zuurstof in alle lagen van de huid
 • De huid wordt goed gehydrateerd
 • Stimuleert collageenproductie op celniveau, versnelt de mitose (celdeling) van de huidcellen en helpt het genezingsproces


Prijs: €115,00- 

Frequenties van een CRYSTAL CLEAR-behandelingen?

Voor een goed resultaat ondergaat u deze behandelingen best in kuurvorm
Een voorbeeld: 5 behandelingen microdermabrasie à rato van 1x/week, gevolgd door 5 zuurstofbehandelingen à rato van 2x/week

Bij de aanvang van de CRYSTAL CLEAR-behandelingen wordt door de huidtherapeute een huiddiagnose opgesteld, die dan zal bepalen wat de te verwachten resultaten zullen zijn met uw huidtype. Dit wordt fotografisch vastgelegd. Tevens worden er foto’s genomen bij de aanvang van de kuur, en op het einde ervan.

Buiten deze kuurbehandelingen kan u uiteraard ook éénmalig of maandelijks behandeld worden. Vraag naar onze speciale kuurprijzen!