Menu

Perfecte make-up dankzij schoonheidsinstituut Cibelle.

U bent hier: Home » Behandelingen » Make-up

Waarin onderscheidt de make-up bij Cibelle Huidcentrum zich?

 1. Vier-in-één – deze micro-minerale basisproducten zijn eigenlijk vier producten in één: vloeibare make-up, poeder, concealer en zonbescherming die bijna elke huidverkleuring camoufleren. 

 2. SPF20 Compacte basis en SPF20 losse poeder – bevat titaniumdioxide en zinkoxide. Dit zijn de enige natuurlijke mineralen die beschermen tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Daarenboven zijn deze 2 producten waterbestendig.

 3. Snelle, luchtige dekking – omdat we geen vulmiddelen toepassen zoals talk zijn onze kleuren met één enkele simpele streek aan te brengen die zorg draagt voor een mooie matte make-up gedurende de hele dag, zonder dat deze vervaagt of gaat glimmen. 

 4. Veroorzaakt geen commedonen (meeëters) omdat de producten olievrij zijn – waardoor de huid niet wordt afgesloten en deze normaal kan blijven ademen en functioneren. 

 5. Zeer lage allergiegraad – omdat in de producten géén huidirriterende stoffen toegepast worden zoals parfum, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. 

 6. Dekking – omdat de gebruikte minerale kleurstoffen bestaan uit 100% geconcentreerde pigmenten, kunnen de producten een complete dekking van huid-oneffenheden bieden en maakt ze daarmee bij uitstek geschikt als camouflage op kleine of grotere huidgebieden. 

 7. Hechting – de mineralen hechten zich probleemloos op de huid tot verwijdering met een reinigingsproduct. 

 8. Ontstekingsremmend – de toegepaste titaniumdioxide en zinkoxide bezitten onstekingsremmende eigenschappen en zijn daarmee bijzonder geschikt voor toepassing op de acne- en rosaceahuid. 

 9. Inert – betekent in de natuurkunde dat stoffen niet of nauwelijks een reactie aangaan met andere stoffen. De mineralen in de producten van Jane Iredale zijn inert en zo zullen bacteriën op geen enkele wijze een kans krijgen zich op welke wijze dan ook aan deze producten te hechten (anti-bacterieel).

Prijs per make-upsessie: €40,00-


Wij organiseren ook workshops (individueel, 1u30min).

Programma:

 1. Epilatie van de wenkbrauwen
 2. Uitleg over onze minerale make-up, inclusief kopje koffie of thee
 3. Aanleren van de make-up basistechnieken

Prijs: €99,00-