Menu

Power Plate

U bent hier: Home » Behandelingen » Lichaamsbehandelingen » Power Plate

Powerplate Power Plate

Wat is de Power Plate?

Power Plate is een vibratietraining, een trillende plaat waarop u oefeningen uitvoert. 10 minuten "trillen" op een échte Power Plate is gelijk aan 90 minuten workout in de fitness. Dit is gebleken uit onderzoek aan de KULeuven.


Wat zijn de effecten van de Power Plate?

Vet wordt omgezet in spiermassa, het lichaam wordt slanker, steviger en je krijgt een mooiere lijn. Door de toename van spiermassa verbruikt het lichaam ook meer calorieën waardoor je ook op langere termijn kilo's verliest. Cellulitis verdwijnt door het stevige massage-effect.


Voor wie is de Power Plate geschikt?

Dankzij heel uitgebreide sets met oefeningen beantwoordt de Power Plate aan de noden van een grote doelgroep: van senioren tot mensen die heel vaak sporten, tot mensen die nooit sport beoefenen.


Hoe dikwijls moet U op de Power Plate staan?

Met een goede frequentietraining bereikt u door 2 tot 3 keer per week op de Power Plate te oefenen. Kan dit slechts één keer per week, dan is dit nog steeds beter dan helemaal niet.

Hoe starten we een reeks sessies op de Power Plate op?

Vóór aanvang voorzien we 45 minuten voor de opmaak van een fiche met uw persoonlijk programma, aangepast aan uw wensen en uw lichaam (bv. extra focus op de buikspieren, billen, armen, …)


Prijzen:

  • Opstartsessie: € 50
  • Abonnement van 10 beurten: € 99
  • Abonnement van 20 beurten: € 180