Menu

Voorbeeld Huidcentrum Cibelle, uw partner voor een stralend lichaam en gelaat

Onze visie & missie

Van harte welkom op de website van Huidcentrum Cibelle. Graag stellen wij onze 22-jarige ervaring in het vak ten dienste van U, en uw huid. Onze huid is ons kostbaarste bezit. Niet alleen beschermt ze ons tegen invloeden van buitenaf en regelt ze onze lichaamstemperatuur; ze maakt daarenboven onmisbare vitamines aan voor botten en organen. We dragen er dus maar beter zorg voor… We stellen onze huid echter, bewust of onbewust; dagelijks bloot aan externe factoren die haar ernstige schade toebrengen, met impact op onze gezondheid tot gevolg.

Toch zijn wij er bij Huidcentrum Cibelle van overtuigd dat we dankzij bewezen resultaten de opgelopen schade aan de huid op een niet-chirurgische manier kunnen verminderen. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de nieuwste technieken, en een gamma van hoogwaardige en duurzame schoonheidsproducten, die zorgvuldig voor U werden geselecteerd.

Cibelle Huidcentrum - Welkom
Chirurg Desmond Fernandes Environ
& Christel

Een gezonde huid: een gedeeld verhaal

Bij Huidcentrum Cibelle ligt het accent op resultaat, via een hoogst persoonlijke aanpak, maar dit bereiken we enkel samen met U, beste klant. De toewijding die wij aan de dag leggen voor de herstelling van uw huid, slaagt immers enkel met een voortgezette en volgehouden inspanning van Uzelf, nadat U van de behandeltafel bent gestapt. Het spreekt voor zich dat wij U daar volledig bij begeleiden.

Ontdek onze producten, en onze oplossingen voor úw gezonde huid.

Christel Hansssens

 

Cibelle Huidcentrum - Welkom